samedi 9 mars 2013

CEZAYİR YAPI/İNŞAAT İŞ GEZİSİ - 5/8 MAYIS 2013


06/03/2013 - M Zeki G. , Responsable Développement International, AKTIF consulting - Aktif danismanlik
CEZAYİR YAPI/İNŞAAT İŞ GEZİSİ - 5/8 MAYIS 2013

GR EVENTS, 8 yıldır Cezayir ile Türkiye arasında ticaret köprüsü oluşturarak Cezayir pazarı uzmanı olarak kabul görmüştür.
Lyon, Alger, Bejaia ve son olarak Paris Sial de gerçekleştirdiği fuar ve ikili görüşmelerle önemli bir yer edinen GR EVENTS; Müsiad, ITO ve CGPME ( Fransız Kobileri Federasyonu )’ nin Cezayir organizasyonlarını üstlenmiştir.

Cezayir’de ANDI ( Ulusal yatırım ajansı ), ALGEX ( Cezayir İhracat Ajansı) ,CACI ( Cezayir’in TOBB’u) ve WTC Algeria’nın Türkiye partneri olan GR EVENTS; Cezayir deki piyasa araştırmalarınız, yatırım projeleriniz ve müşteri araştırmalarınızda referansınızdır.
5/8 Mayıs 2013 tarihleri arasında yer alacak “CEZAYİR YAPI SEKTÖRÜ İŞ GEZİSİ ” Cezayir pazarında iş yapmak isteyen şirketlerimiz için önemli bir fırsattır:
Cezayir yapı ve inşaat konusunda önemli bir pazardır. Özellikle Türk şirketlerinin rağbet ettiği pazarda çimento ve diğer inşaat malzemeleri yanı sıra yoğun açığı bulunan konut sektörü ile ülke adeta açık hava inşaatı görünümündedir.
Ayrıca mütekabiliyet yasası neticesinde Cezayir uyruklu vatandaşlar Türkiye’den gayri menkul alabilmektedirler , projelere girebilmektedir.

Cezayir ayrıca son yıllarda tüm dünyanın dikkatini çeken Afrika kıtası'nın da giriş kapısı olarak bilinmektedir .
İş gezisi programı :
- Cezayir Yapı sektörünün en önemli şirketleri ile ikili görüşme sağlanacaktır .
- Sektör kuruluşları ve ticaret odaları ile görüşme
- HILTON otelinde yapılacak tanışma yemeği ve ikili görüşmeler
- Sektörün en önemli fuarlarından BATIMATEC gezisi

Partnerlerimiz ALGEX ve Cezayir’in Setif , Oran , Bejaia başta olmak üzere ticaret odaları ile birlikte yürütülen çalışmamız ayrıca medya ve resmi iletişim kanalları ile geniş bir şekilde duyurulacaktır.
Son kayıt tarihi 15 nisan 2013.
iletişim ve bilgi : contact@cezayirexport.com

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire