lundi 4 février 2013

''Hükemet Kadın''filminin galasına katıldı


bakan Muammer Güler, ''Hükümet Kadın'' filminin galası için Mardin'deydi.03 Şubat 2013 Pazar 22:11

Hükemet Kadınfilminin galasına katıldı
Mardin'de ''Hükümet Kadın'' filminin galasına katılan İçişleri Bakanı Muammer Güler, ''Mardin'de de farklılıklar bir zenginlik olarak yaşatılıyor. Farklı kültürlerde herkes birbirinin hukukuna, inancına, töresine, şahsiyetine saygı duyuyor. İnşallah mesajlar bu film vasıtasıyla bütün Türkiye'ye ulaşır'' dedi.
Bakan Güler, burada filmin yönetmeni ve oyuncusu Sermiyan Midyat ve oyuncu Demet Akbağ ile bir araya geldi.
''MÜKEMMEL BİR FİLMDİ''
Filmi izledikten sonra basın mensuplarına açıklama yapan Güler, filmden çok mesajlar aldığını ifade ederek, ''Özellikle Mardin adına çok sevinçli olduğumu ifade etmek isterim'' diye konuştu.
Bir gazetecinin ''Filmde en keyif aldığınız sahne hangisiydi?'' sorusunu ise Güler, ''Filmde en çok keyif aldığım sahne, Aziz Bey ölmeden kısa bir süre önce arabada şoförle diyalogda bulundu. Biraz önce söylediğim mesajların tamamını orada belirtti. Bana göre filmin özü Aziz Bey'in verdiği o mesajdaydı. Filmdeki mesajın, Mardin'den Midyat'tan veriliyor olması bizim de önemsediğimiz bir konudur. Bir şey daha eklemek istiyorum, darbelerin birçok güzelliği nasıl kestiğini bu şekilde görmüş olduk. Demokrasi olsun demokrasinin güzelliği içinde başkan görevini yapabildi. Darbe geldi kesti, hiç darbe olmasın'' diye yanıtladı.
Öte yandan Güler, gala öncesinde Eski Mardin 1. Cadde'deki bazı esnafı gezdi ve sohbet etti. İçişleri Bakanı Muammer Güler daha sonra Kızıltepe ilçesi Dikmen köyünde geçen hafta vefat eden eski milletvekillerinden Ömer Ertaş'ın yakınlarına ve dün Mersin'deki bir kazada ölen Polat Dinler'in yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire