jeudi 27 décembre 2012

TRT’ye 3 Ödül Daha Geldi


TRTye 3 Ödül Daha Geldi
Gazeteci-Yazar Kemal Çapraz İletişim Ödülleri sahiplerini buldu.

TRT Haber "Yılın En İyi Çıkış Yapan Kanalı" , Seksenler Dizisi "En İyi Televizyon Dizisi" ve TRT FM spikeri Ayla Demirtaş da "Yılın En İyi Kadın Radyo Programcısı" ödülüne layık görüldü.
Marmara Üniversitesi’nce bu sene ikincisi düzenlenen Kemal Çapraz İletişim ödülleri sahiplerini buldu. 24 farklı kategoride en iyilerin seçildiği törende, TRT Haber ‘’Yılın En İyi Çıkış Yapan Kanalı’’ ödülüne layık görüldü. Ödülü TRT Haber ekibi adına TRT Haber Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Böken aldı.
TRT’ye ödüller bununla sınırlı değildi. Seksenler Dizisi ‘’Yılın En İyi Dizisi’’ ödülünü, TRT FM spikeri Ayla Demirtaş da ‘’Yılın En İyi Kadın Radyo Programcısı’’ ödülünü aldı.
Ayla Demirtaş, yaptığı açıklamada, “ 19 yılın sonunda bu gençlere hala TRT FM’i dinletebilmek de hala benim için bir şeref bir onurdur. ‘’ dedi.
Seksenler dizisi oyuncuları da aldıkları ödüllerden dolayı oldukça mutluydu.
Yasemin Çonka, “Gençlerden gelmesi çok onur verici,çok teşekkür ediyoruz.‘’ derken Şoray Uzun da, “Çok anlamlı tabi gençlerden olması.Yeni kuşakların elinden bizim kuşağın ödül alması çok onur verici bütün ekip adına tabi.‘’ ifadelerini kullandı.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire