mercredi 13 novembre 2013

İki kadının hesaplaşması

Özgü Namal ve Selen Uçer'in, iki kadının eğlenceli hesaplaşmasını sahneye taşıdıkları 'Kuçu Kuçu' oyunu, 17 Kasım 2013 Pazar günü CKM'de!

RADİKAL 12 KASIM 2013 

İki kadının hesaplaşması

Fransız yazar Fabrice Roger-Lacan’ın oyunundan, Kerem Ayan’ın uyarlayıp yönettiği komedi - dram tarzındaki tek perdelik oyunu ‘Kuçu Kuçu’; 17 Kasım 2013 Pazar günü saat 16.00’da Caddebostan Kültür Merkezi ’nde...

Özgü Namal ve Selen Uçer’in rol aldığı; sırların ortaya çıkmasıyla yavaş yavaş çığırından çıkan bir karşılaşmayı ve eğlenceli bir hesaplaşmayı anlatan oyunda her şey, işadamı Kudret Bey’in, hafta sonunu geçirmek üzere gözde çalışanı Ragıp ve karısı Melis’i, adadaki villasına çağırmasıyla başlıyor. Kocasından önce gelen Melis’i, Kudret Bey’in karısı Melda karşılar. Melda ve Melis, tanışıp sohbet ederek kocalarının işten gelmesini beklemeye koyulur. Zaman ilerledikçe sohbetin rengi değişir. Belki de onları bir araya getiren şey sadece kocalarının iş ilişkisi değildir; iki genç kadının geçmişlerindeki sırlar ortaya çıktıkça, olaylar da yavaş yavaş çığırından çıkar.

AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu’nun sahneye koyduğu oyunun biletleri Biletix’ten ve salonun gişesinden temin edilebilir.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire